Wedlug mnie milm jest wpozadku. Nawet mi sie podobal troche tylko przesadzili z ta baba ale tak pozatym bardzo polecam.
Dobra szybka akcja moze nie trzymajaca w napieciu ale osobiscie polecam ten film kazdemu kto go jeszcze nie ogladal
Fakt film rewelacyjny francuskie efekty na najwyższym poziomie, już nie mogę się doczekać kiedy wyjdzie jakaś dobra wersja drugiej części bo jak na razie spotkałem tylko wersje nagraną w kinie
jezeli o efekty to moze byc, ale nie nazwalbym go rewelacyjny, film z gatunkow co sie przyjemnie szybko oglada, a po pewnym czasie zapomina ze takowy byl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wszelkie materiały zawarte na stronie są zamieszczone przez autorow postow tylko i wyłącznie w celach informacyjnych i testowych lub jako kopia zapasowa oryginalnych produktow. Zadne z plikow nie znajduja sie na naszym serwerze. Mozesz z nich korzystac tylko pod warunkiem posiadania oryginalnych produktow! Administracja nie odpowiada za tresc postow i tematow oraz ewentualne szkody.
Strona wygenerowana w 0,26 sekundy. Zapytań do SQL: 19