Film polecam. Kolejna ciekawa ekranizacja nie tylko komiksu (poprzednia godna polecenia to Sin City), ale historycznych wydarze? z bitwy rozegranej w sierpniu 480 r. p.n.e. w przesmyku Termopile. Zgadzam si? z opini? ?e film robi lepsze wra?enie od Troi. S? dobre sceny pojedynk?w i star?, czasami niekt?re sceny wydaj? si? zbyt patetyczne ale nie przeszkadza to zbyt w ogl?daniu. Niez?e wra?enie robi armia Kserksesa. Warto obejrze
niewatpliwie jeden z najlepszych filmow roku!(mimo ze dopiero rok sie zaczyna) wspania?a muzyka i efekty specjalne nie mowiac juz o grze Leonidasa. slyszac jego komendy do ataku, czy inne zdania zapieraja dech, idealnie dopasowana rola do aktora. W skali na 10 daje filmowi 9+.
By?am na tym w kinie. a do tej pory ogl?da?am juz go 3 razy.. REWELACJa. muza super.... mnie najbardziej podoba?a si? charyzma w g?osie Leonidasa jak przemawia?....super.... jestem tym filmem zachwycona cho? p??niej te potwory Ksarksesa nie za bardzo przypad?y mi do gustu.... S?onie bardzo wyolbrzymione, albo ten kole? co mia? pi?y co ucina? g?owy... ale skoro ten film mia? by? na podst komiksu to wiadomo troche fiction musia?o byc hehe. ale polecam super!!!!!!
Wysłany: 2007-05-07, 19:11
Film jest bardzo mily dla oka piekne sceny batalistyczne a najlepszy momet filmu to jest chyba jak przyjezdza wyslanik krola krolow...fajna akcja bardzo mi sie podobal
_________________ Zamiast karabinu mamy teksty umieszczone w g?owie...Asterix(Historie z ?ycia wzi?te)
Hmm Film wokol ktorego bylo robiono niesamowity szum...
Nie powiem ze jest zly lecz po tej reklamie jaka mu zrobiono mialem nadzieje ze jest to cos rewelacyjnego... Niestety taki sredniak Pozdrawiam
Zgadzam si? z przedm?wc?. Film zapowiada? si? ?wietnie, ale to co wysz?o, a? takie dobre nie jest. Owszem s? fajne sceny walki, ale momentami niekt?re rzeczy s? przesadzone.
_Joker_
Wysłany: 2007-05-26, 15:24
Film 300 Spartan po?o?y? mnie na kolana... Jak wychodzilem z kina to bylem zdolowany - ?e film ju? si? sko?czy?!!
Naprawde, film ?wietny pod ka?dym wzgl?dem. Bardzo mi sie podobal i jak narazie zajmuje 1 msce w tego typu filmach... Po prostu miodzio... Czekam na druga cze??, kt?ra na 100 % sie poakze Film si? tak zako?czy?, ze trzeba po prostu nakrecic kontynuacje
Mam nadzieje, ?e nie oka?e si? gorszy, ale r?wny temu Polecam
Widzia?em ten film ostatnio jest rzeczywi?cie ?wietny. Obok fajnej fabu?y najbardziej podoba?y mi si? sceny batalistyczne - takich walk to ja ju? dawno w filmie nie widzia?em.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wszelkie materiały zawarte na stronie są zamieszczone przez autorow postow tylko i wyłącznie w celach informacyjnych i testowych lub jako kopia zapasowa oryginalnych produktow. Zadne z plikow nie znajduja sie na naszym serwerze. Mozesz z nich korzystac tylko pod warunkiem posiadania oryginalnych produktow! Administracja nie odpowiada za tresc postow i tematow oraz ewentualne szkody.
Strona wygenerowana w 0,58 sekundy. Zapytań do SQL: 22