Film bardzo dobry, je?eli kto? pisze ?e jest niepozytywnie zaskoczony itd to mo?e dlatego ?e spodziewa? si? kto wie czego albo po?owy wog?le nie widzia?
Interaktywny film dla pedałów.
Siedzisz w kinie a jak wyjdziesz to cię zadek boli.
Takie jest moje zdanie o tym filmie.
Totalnie chałowy. 2/10.
2 za Audrey Tautou i zero za resztę.
jesli kots lubi takie ciekawostki to w sam raz dla niego film. nie ktorym nawet daje do myslenia. innym moze sie nudzi przy nim ale mi sie bardzo podobal
keturi
Wysłany: 2009-01-14, 23:49
No coz film szczerze mowiac dla mnie byl taki sobie zadna rewelacja ot taki na jedno obejrzenie a tyle bylo szumu wokol niego.... niebawem ma byc film Anioly i demony - moze ta ekranizacja lepiej wyjdzie...
Witam. Książkę czytałam z zapartym tchem, czekałam na film i jakie rozczarowanie! Kicha. No i Tom Hanks, którego nie znoszę, lepiej przeczytac książję i nie zawracac sobie głowy tym filmem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wszelkie materiały zawarte na stronie są zamieszczone przez autorow postow tylko i wyłącznie w celach informacyjnych i testowych lub jako kopia zapasowa oryginalnych produktow. Zadne z plikow nie znajduja sie na naszym serwerze. Mozesz z nich korzystac tylko pod warunkiem posiadania oryginalnych produktow! Administracja nie odpowiada za tresc postow i tematow oraz ewentualne szkody.
Strona wygenerowana w 0,66 sekundy. Zapytań do SQL: 21