Szukam tego filmu ale nie potrafię go znaleźć... Szkoda bo jest rewelacyjny!!!!!!!
Po wyjściu z kina jeszcze długo bolała mnie szczęka od śmiechu
djproject
Wysłany: 2008-08-26, 19:58
Więc tak byłem na premierze filmu jakiś czas temu Nie naleze do wielbicieli tego typu filmów jako komedie oceniam na 3+ Moim zdaniem za duzo wątków [nikt mnie nie kocha i jest mi smutno ] to niszczy klimat filmu . Ewentualnie dobra propozycja na babski wieczór
według mnie "Testosteron" był o wieeele lepszy, no ale być może dlatego że to z punktu widzenia mężczyzny niektóre dialogi były dobre, trochę się pośmiałem, ale jednak w testosteronie było więcej śmieszniejszych tekstów. Ale co kto woli...
No rzeczywiście trzeba przyznać że aktorki się postarały. Pobiły "testosteron" choć mnie tesh się Testosteron podobał. Ale to kwestia gustu... Chciały się odgryźć to im lepiej wyszło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wszelkie materiały zawarte na stronie są zamieszczone przez autorow postow tylko i wyłącznie w celach informacyjnych i testowych lub jako kopia zapasowa oryginalnych produktow. Zadne z plikow nie znajduja sie na naszym serwerze. Mozesz z nich korzystac tylko pod warunkiem posiadania oryginalnych produktow! Administracja nie odpowiada za tresc postow i tematow oraz ewentualne szkody.
Strona wygenerowana w 0,67 sekundy. Zapytań do SQL: 24