Świetna komedia z dobrą obsadą aktorską . Gorąco polecam - rewelacyjne teksty. Dziewczyny się postarały bo Testosteron trochę zawiódł. Oczekuje podzielenia się wrażeniami od innych widzów.
Azi
Wysłany: 2008-03-10, 20:26
Moim skromnym zdanie,rzeczywiście Lejdis pobiło Testosteron.
Teksty super,gra aktorek również.
Film się świetnie oglądało
_________________ Jest Ok.
Grego67
Wysłany: 2008-03-11, 23:42
Byłem na przedpremierze w kinie. Sala była pełna. mślę,że nikt z widzów nie żałował. Swietna komedia. Dawno tak się nie uśmiałem. Z chęcią go objrzę jeszcze raz
Byłem na przedpremierze w kinie.Moim skromnym zdaniem,film jest bardzo udany i polecil bym go innych.Z chęcią go objrzę jeszcze raz jak pojawi sie na dvd
Oglądałem Testosteron, super komedia, ale spodziewałem się czegoś innego. Czekam tylko jak będę mógł obejrzeć Lejdis (niestety nie miałem jeszcze okazji) aby mieć porównanie jak to wszystko widzą panie hehe
Niestety jeszcze nigdzie w sieci go nie ma. Sama czekam z niecierpliwością bo słyszałam, czytałam wiele opinii o tym filmie i 98% z nich jest na wielki +
Grego67
Wysłany: 2008-03-16, 23:18
Ciekawe czemu taki świetny film tak dlugo nie pojawja się w sieci ?
To zdecydowanie najlepszy polski film jaki kiedykolwiek widziałam i mówię to z kobiecego punktu widzenia O wiele lepszy od Testosteronu, świetne teksty i kreacja bohaterek. I wierzcie mi, takie kobiety naprawdę istnieją i można je często spotkać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wszelkie materiały zawarte na stronie są zamieszczone przez autorow postow tylko i wyłącznie w celach informacyjnych i testowych lub jako kopia zapasowa oryginalnych produktow. Zadne z plikow nie znajduja sie na naszym serwerze. Mozesz z nich korzystac tylko pod warunkiem posiadania oryginalnych produktow! Administracja nie odpowiada za tresc postow i tematow oraz ewentualne szkody.
Strona wygenerowana w 0,61 sekundy. Zapytań do SQL: 25