Mlodzi Wilcy to bylo cos!! W latach 90 kazdy chcialbyc jak oni , dla mnie ten film to juz ikona zycia w XX wieku po 89'. Swietny i bardzo prawdziwy, 1/2 to jzu chała gdzie autor polecial na kase i fame.
hmmm młode wilki - to dopiero super film... całkiem niedawno tvp przypominało tę polską produkcję i muszę powiedziec, żę chętnie przypomniałam sobie losy bohaterów tego filmu... jak to zwykle bywa z filmami 1. część była dużo lepsza i ciekawsza niż 2. - przynajmniej ja mam takie odczucia. moim zdaniem w pierwszej częsci była lepsza obsada aktorska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wszelkie materiały zawarte na stronie są zamieszczone przez autorow postow tylko i wyłącznie w celach informacyjnych i testowych lub jako kopia zapasowa oryginalnych produktow. Zadne z plikow nie znajduja sie na naszym serwerze. Mozesz z nich korzystac tylko pod warunkiem posiadania oryginalnych produktow! Administracja nie odpowiada za tresc postow i tematow oraz ewentualne szkody.
Strona wygenerowana w 0,55 sekundy. Zapytań do SQL: 22