czy moorhunt jest kompatybilny z vista bo ja mam moorhunta 4.0 i przy sciaganiu dzieja mi sie dziwno zeczy ze caly czas pisze mi sciaganie np 1/125 albo 1/8 i procenty rosna ilosc pobranych tez rosnie ale jak procenty dojda do 100 to sciaga mi dalej z jakimis czasami ujemnymi i ujemnymi rozmiarami w mb wiec nie rozumie o co chodzi czy to wina visty?? bo na xp profesional chodzilo jak zloto jesli ktos moze mi pomoc niech da znac pozdrawiam wampirus
Niestety nie jest kompatybilny moor z vista :( jak czytałem praca nad tym wre.
Miedzy czasie wyszła wersja 4.1 wiec może ona coś zmieniła ?
Ja juz dawno sie pozbyłem tego czegoś zwanego potocznie Vista
Chciałem zapytać jak pozbyć się draństwa w postaci okienka "token". wpisałem hasła hyba ze 30 razy i dalej uporczywie wyskakuje? nie wiem co robić dalej.
- napisałem w tym temacie bo nie mogę zakładać nowych, chyba nie zrobiłem wielkiego błędu...
juliusz4, odnosnie Moorhunta najlepiej szukac odpowiedzi na forum programu, gdyz tam zawsze jest najnowsza wersja i najszybciej rozwiazywane sa problemy, przez ludzi ktorzy znaja ten program i go tworza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wszelkie materiały zawarte na stronie są zamieszczone przez autorow postow tylko i wyłącznie w celach informacyjnych i testowych lub jako kopia zapasowa oryginalnych produktow. Zadne z plikow nie znajduja sie na naszym serwerze. Mozesz z nich korzystac tylko pod warunkiem posiadania oryginalnych produktow! Administracja nie odpowiada za tresc postow i tematow oraz ewentualne szkody.
Strona wygenerowana w 0,34 sekundy. Zapytań do SQL: 21