Wysłany: 2007-03-19, 15:27
Ranczo - podoba sie ?
Co prawda nie ma topiku z dyskusjami o serialach ale chyba moze byc, bo chodzi o polska produkcje.
Chodzi o serial Ranczo kt?ry zaczyna ju? drugi sezon. Na poczatku nie zabardzo podoba? mi sie ten film, jednakze gdy zaczeli niedzielami powtarzac dwa odcinki na raz i bez reklam sie fajnie ogladalo, to normalnie sie zakochalem w tym serialu. Jesli ktos nie widzial to w niedziele o 20:15 zapraszam przed telewizory, kanal 1TVP. Zaczal sie drugi sezon. Pierwszy bede wrzucal na rapida wiec bedziecie mogli pobrac.
Dobry serial, bardzo mi si? podoba szczerze m?wiac to po cz?sci ukazuje realia panujace na polskich wsiach Chodzi mi tu g??wnie o tyche meneli z pod sklepu
Polsat w walce o ogl?dalno?? daje w tym samym czasie Prison break ktory wole ogl?da? na ?ywo.Ale o ile znam nasz? TVP wkrotrce dadza pierwsz? powtorke/na ?yczenie widzow oczywi?cie/ wi?c sie obejrzy.
Serial dobry, chocia? nie ogl?da?em regularnie. Niekt?re momenty s? ca?kiem ?mieszne, ale momentami przypomina telenowel?. Nie mniej, dobra alternatywa w stosunku do innych (gorszych) seriali.
luzik73
Wysłany: 2008-03-08, 10:58
początkowo byłem nastawiony na nie,ale obejrzałem kiedyś przypadkie jeden odcinek no i się zaczęło,zciągnąłem cały sezon i weekend minął przed telewizorw.
Według mnie jest OK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wszelkie materiały zawarte na stronie są zamieszczone przez autorow postow tylko i wyłącznie w celach informacyjnych i testowych lub jako kopia zapasowa oryginalnych produktow. Zadne z plikow nie znajduja sie na naszym serwerze. Mozesz z nich korzystac tylko pod warunkiem posiadania oryginalnych produktow! Administracja nie odpowiada za tresc postow i tematow oraz ewentualne szkody.
Strona wygenerowana w 0,72 sekundy. Zapytań do SQL: 22