Moim zdaniem film oglnie kiepski (jak z reszta wszytkie ostatnie filmy produkcji Polskiej), co prawda jest kilka smiesznych dialogow, ale to tylko kilka, bo reszta to żenująca jest, a nie smieszna (przynajmniej dla mnie). Fabuła tez nie jest jakos specjalnie ciekawa, tak zrobiona na "odwal sie" i przez to strasznie film mi sie dłuży.
Moja ocena 2/10
No ale to tylko moje skromne zdanie ...
A Wy jakie macie zdanie na temat tego filmu ??
Cóż, nie te lata głównego aktora. Nie te czasy i ustrój.
Choć gdyby się przyjrzeć dokładnie krajowi w którym żyjemy oraz sytuacjom na jakie jesteśmy skazani, to myślę, że nie jedną komedię można by opatrzyć dobrym scenariuszem. Niestety, Bareja już nie żyje, Tym jest za stary na świeży dowcip.
Film warty obejrzenia, jednak proponuję nie porównywać go do kultowego Misia, bo wtedy faktycznie wychodzi kaszanka.
Ale si?? rzeczy por?wnujemy go z Misiem i jako kontynuacja wypada bardzo blado . Ale to ju? by?o wiadomo przed premier? ?e pierwowzoru w ?aden spos?b nie przebije.
Moja ocena to 4/10
niestety porazka, troche tak jak z nowym magazynem telewizyujnym Mana i Materny (mc2), niby 2 inteligentnych facetow, a jakby nie zauwazyli, ze czasy sie zmienily, ze puntem odniesienia w tej chwili jest SzymonMajewskiShow. tak tez jest z Rysiem, wymuszone dowcipy, brak mu lekkosci misia, a wlasciwie to brak mu lekkosci filmow St. Bareji - szkoda, ze tak sie stalo, czekalem na ten film.
jak dla mnie to nazwa wskazuje na nic nadzwyczajnego... ale nie oceniam książki po okładce ..więc jak go zobacze to wtedy wypowiem sie ponownie ..:P ...mogę się mylic ..
_________________ ....uwierz we mnie ...
we? to do serca ..co obieca?am spe?nie ..
[you] Postaw piwko - napijmy sie razem
Zmniejszono: 50% z oryginalnej wielkości - Kliknij, aby zobaczyć cały obrazek
Zmniejszono: 50% z oryginalnej wielkości - Kliknij, aby zobaczyć cały obrazek
Byłem na filmie w kinie bo nie mogłem się go doczekać z racji bycia fanem wszelkich dzieł śp. Stanisława Barei. I bardzo mi się spodobał.
Przede wszystkim moim zdaniem, nie można do Rysia podchodzić jak do kontynuacji Misia. Kontynuacja można co najwyżej nazwać Rozmowy Kontrolowane.
Specyfika Misia, RK i Rysia to bezbłędne rozpracowanie ówczesnej bądź obecnej polityki, społeczeństwa. I każda z tych części świetni się z tego wywiązała, ale do swoich czasów. Nie można Misia z Rysiem porównywać, bo one dotyczyły innych realiów. I innych miały reżyserów.
Jeśli już to można Rysia porównać z innymi obecnymi polskimi produkcjami, a tutaj, jak sami na pewno przyznacie, jest w czołówce.
8/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wszelkie materiały zawarte na stronie są zamieszczone przez autorow postow tylko i wyłącznie w celach informacyjnych i testowych lub jako kopia zapasowa oryginalnych produktow. Zadne z plikow nie znajduja sie na naszym serwerze. Mozesz z nich korzystac tylko pod warunkiem posiadania oryginalnych produktow! Administracja nie odpowiada za tresc postow i tematow oraz ewentualne szkody.
Strona wygenerowana w 0,66 sekundy. Zapytań do SQL: 23