Po?al si? Bo?e film!
Fabu?a le?y, pomys?-jaki pomys??!?!Tylko fajne auta by?y, wy?cigi czasem fajne by?y.
jedyne co mi si? podoba?o, to piosenka na samym pocz?tku, nawet mam j? w kom?rce
Jedynka z tego wszystkiego jest najlepsza i jako tako wychodzi z twarz?.
Co? msi? widzi, ?e to nie koniec bawienia si? samochodzikam, bo na ko?cu Tokio Drift pojawia si? Dominic co mo?e zwiastowa? ci?g dalszy
no wiemy juz ze jestes zapalona milosniczka muzy filmowej wiec szanuj zdanie innych bo oni staraja sie szanowac Twoje zdanie dopszzzzzzzzzze?? no a koniec jest oczywista zapowiedzia nastepnego odcinka to chyba zauwazyl kazdy....
no wiemy juz ze jestes zapalona milosniczka muzy filmowej
ta? a sk?d o tym wiesz?
przemek napisał/a
wiec szanuj zdanie innych bo oni staraja sie szanowac Twoje zdanie dopszzzzzzzzzze??
A to niby nie sznuj??!?! Po cyzm to stwierdzasz?? ?e wyrazi?am tak?, a nie inn? opini? na temat tego filmu? To jest tylko, i wy??cznie moje subiektywne zdanie, kt?rego nie zmienie.
A Wasze zdanie szanuj?!
przemek napisał/a
no a koniec jest oczywista zapowiedzia nastepnego odcinka to chyba zauwazyl kazdy....
Nie twierdz?, ?e nie zauwa?y? kto?, tylko, ?e to zwiastuje ci?g dalszy, ku mej rozpaczy!
3 czes seri Fast and Furis ( i tu mam nadzieje ze ostatnia) co do samego silmu to od strony technicznej czyli dialogi, fabula i gra aktorska slaba momentami bardzo slaba... Generalnie film jes ciagniety na sile, jedynie co przemawia na plus to samochody, kilka dobrych wyscigow, niekiedy zdjecia i to bylo by na tyle...
szczerze to maksymlanie sie zawiodlem na tokio drift... o ile pierwsze dwie czesci byly jako tako interesujace... ale tokio to dla mnie porazka....i do tego drift zamiast wyscigow...
raven_19
Wysłany: 2007-05-03, 19:20
A czemu nie drift... Jaki? czas temu znalaz?em mo?na by rzec odpowiednik Tokyo Drift'a. Nazywa di? InitialD. Jest to japo?ska/chi?ska wersja tego? gatunku, tylko bryczki troszke mniej odjechane... Dla mi?o?nik?w POLECAM!!!
Poza tym mi?o ?e Dominik si? w tej cz??ci pokaza?.
A dla krytyk?w - Remake Is Only Remake!!!
Van Pytel
Wysłany: 2007-05-08, 21:45
swietny film bylem na tym nawet w kinie.
Ca?a wog?le seria udana byla.
Uwielbiam takie filmy.
Wed?ug mnie to najlepsza czesc to by?a 2.
_________________ Emeryt
_Joker_
Wysłany: 2007-05-26, 15:30
A wg mnie, film bardzo fajny.
Ludzie, czy zawsze dobry film, ludzie oceniac musza po obsadzie? Jak dla mnie to jest glupota
Co do filmu, cala seria inna niz wszystkie filmy i mi sie podoba Oczywiscie nie jest rewelacja, ale lubie takie filmy czasem obejrzec z kumplami przy piwie Tak samo Torque
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wszelkie materiały zawarte na stronie są zamieszczone przez autorow postow tylko i wyłącznie w celach informacyjnych i testowych lub jako kopia zapasowa oryginalnych produktow. Zadne z plikow nie znajduja sie na naszym serwerze. Mozesz z nich korzystac tylko pod warunkiem posiadania oryginalnych produktow! Administracja nie odpowiada za tresc postow i tematow oraz ewentualne szkody.
Strona wygenerowana w 0,54 sekundy. Zapytań do SQL: 23